DESCOMPTES AL MAJOR

La nostra capacitat de compra al major, ens permet obtenir millors preus per a tots.

SERVEI DIARI PORTA A PORTA

Cada matí i tarda els nostres repartidors fan diferents rutes per tal de donar servei d’entrega segons les necessitats de cada client.

PRODUCTES MOLT FRESCOS

Cada dia ens serveixen els nostres productors, això ens permet servir als nostres clients la màxima garantia de frescor. Tenim descàrrega diària dels nostres proveïdors principals, així, els nostres clients s’asseguren tenir stock sempre a punt.

GRAN OFERTA COMERCIAL

Els nostres clients, Hotels, Restaurants, Hospitals,Supermercats, Empreses de Càtering i altres Botigues d’Alimentació, ens exigeixen tenir una varietat molt àmplia de productes, segons les seves necessitats.

 

Avantatges per als nostres clients profesionals: majoristes de fruita

  • Amplia gama de productes
  • Servei d’entrega diari a casa del nostre client.
  • Preus competitius amb estàndards de qualitat elevats.
  • Garantia de frescor de les mercaderies

Preus que s’ajusten a les teves necessitats

Ser majoristes de fruita i verdura ens permet gaudir de grans privilegis en quan a varietat de productes així com de preus altament competius que ens diferencien d’altres proveïdors. Per aquest motiu garantim màxima frescor i qualitat als nostres clients. La nostra experiència en el sector és sinònim de confiança.

Els nostres articles són prèviament seleccionats per garantir subministrament, qualitat i èxit en qualsevol establiment del sector alimentari.
Comprar a Fruites Barberà és garantia de: Qualitat/Frescor/Servei/Preu/Rendibilitat.