Qui som ?

Més de 100 anys al teu costat, 100 anys d’experiència en la compra, venda i distribució d’una àmplia gamma de fruites i verdures, fan de Fruites Barbera una aposta de futur i una garantia de qualitat per als nostres clients. La major qualitat a preus competitius.

Cada dia es preparen plats més elaborats on cada vegada posem ingredients més creatius, nosaltres intentem estar alerta i preparar allò que necessitin. No hem de oblidar que uns bons ingredients son la primera premisa per obtenir uns bons resultats.

barberà, sabors, olors i sensacions a taula de tota la vida

4 generacions oferint un bon producte de qualitat, un bon servei, una professionalitat, serietat i rigor amb el tracte i, en definitiva confiança de éxit.

foto (11)carnet d’un sindicat on es refereix a la antiguitat de l’establiment.(1898)

 

barberà, bons productes, bons resultats!

foto (14)

La nostra història

 • 1898 – Bartolomé Barberà inicia l’activitat tat de l’empresa. Començant en uns petits baixos on oferia la fruita i verdura dels horts del voltant als seus clients. Sempre buscant els productes que es conreaven als horts de les nostres comarques més properes i oferir-les al mercat per a satisfer les necessitats d’alimentació d’aquella época.
 • foto (8)Repartiment amb “carro i matxo” , anys 40/50
 • 1930 -Els seu fill Francisco van seguir amb l’empresa familiar, ampliant el magatzem a l’actual avniguda Generalitat de Tortosa. Poc a poc es va anar incorporant productes de zones més llunyanes. Patates del nord d’Espanya, pomes i peres de Lleida, plàtans i tomàquets de Canàries… Cada cop la gamma de productes es va ampliant i el servei als nostres clients també. Nous repartiments i enviaments a comarques aprofitant la situació estratègica de Tortosa, la via de la Val de Zafan, els recaders de tots els pobles del voltant…
 • 1981 – Es constitueix l’empresa com es coneix ara, Fruites Barbera S.l. Els germans Bartolomé i Francisco, ja amb comunicacions i recursos més moderns, donen una continuitat i amplien les zones de proveiment i les zones de distribució. L’establiment es trasllada a l’avinguda Felip Pedrell de Tortosa, on, encara avui estem atenent les necessitats dels nostres clients.
 • 2003 – Obrim les primeres botigues pròpies, amb l’objectiu de tenir un tracte directe amb el consumidor final, i conèixer les necessitats de primera mà dels propis clients. Alhora inaugurem el nostre actual magatzem climatitzat on podem desenvolupar la nostra activitat amb garanties de qualitat, frescor, i condicions de primer nivell. Els nostres clients de major es diversifiquen, arribant a colectivitats, supermercats, i sense oblidar els clients de hostaleria que tenim a tot el territori.
 • Això ens ha permès aproparmos més als clients i poder seguir treballant d’una manera més eficient, rentable per a ells i segura per garantir la qualitat dels nostres productes i serveis.
 • 2011 – Obrim la primera franquícia, amb l’objectiu de poder estar present en totes les poblacions i seguir treballant tant amb els empresaris com clients de cada població, vàrem obrir la nostra primera franquícia a Batea, amb la il·lusió de ser cada cop més una referència a les nostres terres i donar als nostres pagesos i als nostres clients totes les garanties de tracte, qualitat i servei que calen per generar la confiança que ens tenim.

Treballa amb nosaltres

A  Barberà seguim creixent, i volem seguir creixent perquè pensem que tenim tant a oferir als nostres clients, que volem estar al costat dels nostres productors i ajudar-los a posar al mercat tots els seus productes, amb la màxima qualitat, proximitat, servei i preu.

És per això que hem iniciat un projecte de cercar al territori aquells productes que ens identifiquen com a TERRES DE L’EBRE i que ens aporten tans i tans sabors i records a les nostres taules. Et convidem si ets productor a oferir-nos el teu producte per donar-li el valor que saps que té i rendibilitzar el teu esforç per aconseguir la màxima qualitat i sabor.

Fem arribar a casa desl nostres clients productes de proximitat i els oferim un servei que els permet rendibilitzar la seva empresa o negoci. Apunta’t a la gent que passa de tenir un maldecap amb les fruites i verdures a tenir un element que els assegura tranquilitat i rendibilitat. A Fruites Barbera t’esperem per oferir tot allò que et faci falta del mon agrari.

 • PRODUCTORS LOCALS, per seguir oferint productes de proximitat amb la màxima qualitat.
 • EMPRESARIS, que ja tinguin la seva fruiteria, el seu establiment de restauració, per oferir productes amb la màxima qualitat, el millor preu i servei.
 • NOUS EMPRESARIS, que vulguin obrir la seva fruiteria, i vulguin aprofitar la nostra estructura de serveis, per tal de minitzar els seus costos i poder oferir als seus clients els millors productes amb la màxima qualitat i servei a preus competitius
 • GESTORS DE BOTIGUES, on poder desarrollar la seva carrera profesional, en la gestió de botigua de proximitat.

A Barberà som conscients que cada cop el client és més exigent, i la nostra passió és cada dia treballar amb la il·lusió d’aconseguir complir amb els clients com si fos el primer dia.

 

El nostre equip

El nostre equip de productors cada dia treballen molt dur per portar els productes a les nostres botigues per poder-los oferir als nostres clients amb la màxima qualitat i frescura per a tu.