TALLER D’ALIMENTACIÓ A LES ESCOLES

“Alimentació Sana i Valors”, el nostre taller a les escoles

Amb l’objectiu d’informar als més petits de la importància de menjar fruita i verdura per a la seva salut actual i futura, Fruites Barberà hem creat el programa: “Alimentació Sana i Valors”, un taller que ha tingut molta acceptació a les escoles del territori perquè introduïm d’una manera dinàmica els productes que cada estació ens regala la terra. Els infants, durant la sessió , aprenen a valorar el treball que fan els pagesos a la vegada que descobreixen el recorregut que fan les fruites i les verdures abans d’arribar a la botiga. Una part important del taller la dediquem a conscienciar als menuts de la importància del treball en equip perquè una empresa funcioni, així destaquem la labor de totes les persones de l’empresa, explicant tots els esglaons i la seva importància: la de les persones del magatzem, els repartidors, els comptables i el personal de botiga. Durant el procés mostrem imatges de les nostres càmeres de refrigeració i dels vehicles que utilitzem per transportar els productes. La formació acaba en un treball en grup d’identificació de les fruites i verdures de temporada que hem explicat anteriorment i el repartiment d’un obsequi per a cada alumne de la classe format per fruites variades del moment.

 

Col·laboració amb institucions educatives

La nostra empresa col-labora amb institucions educatives del territori per ajudar en la formació del jovent de la nostra zona. Així doncs, rebem a les nostres instal·lacions centrals estudiants de diferents centres perquè sàpiguen del funcionament intern d’una empresa del sector alimentari.


Participació en esdeveniments esportius del territori

La nostra empresa intenta posar el seu granet de sorra en tots els esdeveniments esportius que es fan en el territori, sigui posant part de l’avituallament o participant de la manera que ens sigui possible. El nostre objectiu és que arribi la consciència de la importància d’una bona dieta a la major part de població possible.