Qui som ?

pic_9

 

Més de 100 anys al teu costat, 100 anys d’experiència en la compra, venda i distribució d’una àmplia gamma de fruites i verdures, fan de Fruites Barbera una aposta de futur i una garantia de qualitat per als nostres clients. La major qualitat a preus competitius.

Cada dia es preparen plats més elaborats on cada vegada posem ingredients més creatius, nosaltres intentem estar alerta i preparar allò que necessitin. No hem de oblidar que uns bons ingredients son la primera premisa per obtenir uns bons resultats.

barberà, sabors, olors i sensacions a taula de tota la vida

4 generacions oferint un bon producte de qualitat, un bon servei, una professionalitat, serietat i rigor amb el tracte i, en definitiva confiança de éxit.

foto (11)carnet d’un sindicat on es refereix a la antiguitat de l’establiment.(1898)

 

barberà, bons productes, bons resultats!

foto (14)

La nostra història

 

 • 1898 – Bartolomé Barberà inicia l’activitat tat de l’empresa, començant en uns petits baixos on oferia la fruita i verdura dels horts del voltant als seus clients. Sempre buscant els productes que es conreaven als horts de les nostres comarques més properes i oferir-les al mercat per a satisfer les necessitats d’alimentació d’aquella época.
 • foto (8)Repartiment amb “carro i matxo” , anys 40/50
 • 1930 -Els seu fill Francisco van seguir amb l’empresa familiar, ampliant el magatzem a l’actual avniguda Generalitat de Tortosa. Poc a poc es va anar incorporant productes de zones més llunyanes. Patates del nord d’Espanya, pomes i peres de Lleida, plàtans i tomàquets de Canàries… Cada cop la gamma de productes es va ampliant i el servei als nostres clients també. Nous repartiments i enviaments a comarques aprofitant la situació estratègica de Tortosa, la via de la Val de Zafan, els recaders de tots els pobles del voltant…foto (9)vehicles de repartiment anys 60/70
 • 1981 – Es constitueix l’empresa com es coneix ara, Fruites Barbera S.l. Els germans Bartolomé i Francisco, ja amb comunicacions i recursos més moderns, donen una continuitat i amplien les zones de proveiment i les zones de distribució. L’establiment es trasllada a l’avinguda Felip Pedrell de Tortosa, on, encara avui estem atenent les necessitats dels nostres clients.
 • 2003 – Obrim les primeres botigues pròpies, amb l’objectiu de tenir un tracte directe amb el consumidor final, i conèixer les necessitats de primera mà dels propis clients. Alhora inaugurem el nostre actual magatzem climatitzat on podem desenvolupar la nostra activitat amb garanties de qualitat, frescor, i condicions de primer nivell. Els nostres clients de major es diversifiquen, arribant a colectivitats, supermercats, i sense oblidar els clients de hostaleria que tenim a tot el territori.
 • Això ens ha permès aproparmos més als clients i poder seguir treballant d’una manera més eficient, rentable per a ells i segura per garantir la qualitat dels nostres productes i serveis.
 • 2011 – Obrim la primera franquícia, amb l’objectiu de poder estar present en totes les poblacions i seguir treballant tant amb els empresaris com clients de cada població, vàrem obrir la nostra primera franquícia a Batea, amb la il·lusió de ser cada cop més una referència a les nostres terres i donar als nostres pagesos i als nostres clients totes les garanties de tracte, qualitat i servei que calen per generar la confiança que ens tenim.

Treballa amb nosaltres

A  Barberà seguim creixent, i volem seguir creixent perquè pensem que tenim tant a oferir als nostres clients, que volem estar al costat dels nostres productors i ajudar-los a posar al mercat tots els seus productes, amb la màxima qualitat, proximitat, servei i preu.

És per això que hem iniciat un projecte de cercar al territori aquells productes que ens identifiquen com a TERRES DE L’EBRE i que ens aporten tans i tans sabors i records a les nostres taules. Et convidem si ets productor a oferir-nos el teu producte per donar-li el valor que saps que té i rendibilitzar el teu esforç per aconseguir la màxima qualitat i sabor.

Fem arribar a casa desl nostres clients productes de proximitat i els oferim un servei que els permet rendibilitzar la seva empresa o negoci. Apunta’t a la gent que passa de tenir un maldecap amb les fruites i verdures a tenir un element que els assegura tranquilitat i rendibilitat. A Fruites Barbera t’esperem per oferir tot allò que et faci falta del mon agrari.

 • PRODUCTORS LOCALS, per seguir oferint productes de proximitat amb la màxima qualitat.
 • EMPRESARIS, que ja tinguin la seva fruiteria, el seu establiment de restauració, per oferir productes amb la màxima qualitat, el millor preu i servei.
 • NOUS EMPRESARIS, que vulguin obrir la seva fruiteria, i vulguin aprofitar la nostra estructura de serveis, per tal de minitzar els seus costos i poder oferir als seus clients els millors productes amb la màxima qualitat i servei a preus competitius
 • GESTORS DE BOTIGUES, on poder desarrollar la seva carrera profesional, en la gestió de botigua de proximitat.

foto (17)

A Barberà som conscients que cada cop el client és més exigent, i la nostra passió és cada dia treballar amb la il·lusió d’aconseguir complir amb els clients com si fos el primer dia.

 

 

 

slide_2

 

 

foto2

 

El nostre equip

El nostre equip de productors cada dia treballen molt dur per portar els productes a les nostres botigues per poder-los oferir als nostres clients amb la màxima qualitat i frescura per a tu.